Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Kurs Duyurusu

Hastanemiz  tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 15.10.2018 - 26.11.2018 tarihleri arasında yapılacak olup başvuru tarihleri 27.08.2018-10.09.2018 dir.
Söz konusu kursa, yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalışması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilmektedir. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar, yazımıza ekli “Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak, aslı gibidir onaylı mezuniyet belgesi ve kimlik fotokopisi ile birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapabilirler.
Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişilerin ücret ödemesine yönelik yazı ekte yer almaktadır. Elden başvurular Nükleer Tıp arka tarafında yer alan Eğitim Birimine  yapılmalıdır.

Program Sorumlusu: Nilüfer CENGİZ
Tel: 212 459 60 50