Sağlık ve Bakım Hizmetler Müdürlüğü

saduman_ozumay_cv.jpg

Şaduman ÖZMAY

1982 yılında Bilecik' te doğdu. Orta öğrenimini Söğüt kasabasında, Lise öğrenimini Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde okudu.2003 yılında İstanbul Üniversitesi Florance Nihtingale Hemşirelik Fakültesini tamamladı. 2009 yılında  Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Anabilim Dalı Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Dalı'nda Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2002 yılında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı.2008 yılında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünde görevlendirildi. Sağlık Müdürlüğünde Yataklı Tedavi Şube Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü ve Aile Hekimliği Birim Sorumlusu olarak görev yaptı.

2011 yılında  Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 663 KHK ile birlikte 2012 Kasım ayı itibariyle Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 2011-2017 arası aynı hastanede Hastane Müdür Yardımcı olarak görevine devam etti. 694 sayılı KHK ile 01 Aralık 2017 tarihi itibariyle  İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü olarak göreve başladı.